71 grader nord-Norges tøffeste kjendis!

Den nye sesongen av seersuksessen 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis kommer på  skjermen til høsten og feirer med det 25 år på norske tv kanaler. Den første sesongen av 71 grader nord hadde premiere høsten 1999.

I år er det klart for kjendisversjonen og det er sterkt deltakerlag som skal konkurrere om tittelen. Med i konkurransen har Warner Bros. Discovery fått med seg blant andre tv profil og tidligere Hollywood-frue Anna Anka, programleder og journalist Carina Olset Hovda, lege og landets koronaspesialist Espen Nakstad og tv profil og tidligere fotballspiller Bernt Hulsker.

Programleder Tom Stiansen, har vært med hele 34 sesonger og har ingenting å utsette på jubileumssesongen.

-Tvert imot! Den er fullstappet med fantastiske turer og opplevelser som vanlig og med denne fantastiske gjengen med deltakere byr den også på masse humor, noe drama og ganske så mange ut av komfort sonen – øyeblikk.  Det er bare å glede seg sier Tom Stiansen.

I tillegg skal også artisten Myra, tidligere skøyteløper Ane Farstad, programleder Tonje Frigstad, influenser Malin Nesvoll, tidligere ex on the Beach deltaker og influenser Henrik Borg, kommunikasjonssjef Gaute Grøtta Grav, skuespiller Vidar Magnussen og standup komiker og tidligere ishockeyspiller Espen Abrahamsen delta i konkurransen.

Programleder Tom Stiansen kan røpe at det blir flere overraskelser i den nye sesongen, men han holder kotene tett til brystet foreløpig.

En ting kan jeg røpe. Den oppmerksomme seer vil kanskje legge merke til at vi lanserer tolv kjendiser i dag, og ikke ti, som vi pleier. To av deltakerne Espen Nekstad og Espen Abrahamsen, blir holdt hemmelig for de andre ti deltakerne helt i begynnelsen og sendes inn som en overraskelse i starten av første etappe. Der blir de introdusert som fullverdige deltakere på lik linje som de ti andre, foreller Stiansen.

Bildet er hentet fra www.pixabay.com og fotograf er asztalosrita