Kyllingfilet med grønn brokkoli salat
Kyllingfilet er magert og er ypperlig proteinkilde. i kombinasjon med en grønn brokkoli salat smaksatt med Sweet chilisaus og sitron, etterfulgt av friske bær, er dette en perfekt matpakke for deg som er ute etter noe skikkelig sunt,
ingredienser for 1 porsjon
150g kyllingfilet
0,5 ss margarin til steking
100g Brokkoli i små buketter ( bruk stilken også)
100g frosne erter
1 ts søt chilisaus
2 båter sitron
50g blåbær
Slik gjør du
- Tørk kyllingfileten med kjøkkenpapir og krydre med litt salt og pepper..
- Ha margarin i en stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side. Stek kyllingfileten i margarin i en middels varm panne.
- Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter.
- Forvell brokkolibuketter og erter i en kjele med kokende vann i 2 minutter.
- Hell av vannet og hs i søt chilisaus.
- Skjær kyllingfilet i skiver og ha i en matboks sammen med brokkoli salaten. Pakk ned sitronbåter som du presser over ved servering. Blåbærene er en lett avslutning på måltidet.