tipping for’far med gåsunger bak morodalsfestivalen i 2024

Hei det har vært fram og tilbake av skiftende vær med blanding av opphold og overskyet av regn og sol med blåhimmel i Norges strøk i trange kår. Det går opp i lystider etter jeg fant lykken og ble litt betatt av Andrea Brennodden Rosenlund som spiller fløyte til kaffen og trekkspill for å sende folk hemmat, hun er jeg blitt venn på Facebook og ble litt kjent på morodalsfestivalen med Tipping for’far som spiller Cover låter for Vazelina Bilopphøggers og de er arvings bandet av Vazelina Bilopphøggers og derfor heter gruppen for Tipping for’far. Espen Ingebrigtsen er sveisen gullstrupe og vokal og er veldig lik som Viggo Sandvik så bra sangstemme har han er jeg også blitt venn på Facebook og det var Tipping for’far som startet hele showet på Morodalsfestivalen så jeg elsker og digger som en kjempestor blodig fans av Tipping for’far for hele livet er det gratis med solskinn og regn og ha en riktig god onsdag hilsen Olav Bugge Bakken