hele Norges kongens Rune Rudberg i morodalsfestivalen i 2024

hei nå på lørdag skal jeg til morodalsfestivalen der dukker opp min gode forhold som jeg har godt forhold til musikeren av Rune Rudberg, han er en norsk artist som er født og oppvokst i Trøgstad i Østfold, og har opp gjennombruddet i Scandinavia et danseband fra 1990 til 2005 der blir vi kjent med Ut mot havet i 1998 og nærmere 200 000 (!!!) solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge mot slutten av 80-tallet. Han har vært med i Melodi Grand Prix hele 7 (!) ganger, senest med Alt det der og Landveiens Helter – som er et band han har på si sammen med Staysman, Dag Ingebrigtsen og Lars Erik Blokhus. Dette ble en hit for Rune og er blant sangene som høster allsang på konsertene sammen med låter som 2001, 2002, 2003, Hotel Cæsar, Nå er det fredan’ igjen, This is my Life, 20 i hue og nå senest Skur 55 fra det nyeste albumet Labyrint og som kom sommeren 2022 men Rune har med seg noe andre artister i morodalsfestevallen de er Jenny Jenssen, The RABABARA Anns, Dissimlis og Tipping for’ far arvings bandet til Vazelina Bilopphøggers, der er det boder som kan kjøpes hamburger, pils, Munkholmen, brus, godterier, WC, toalettpapir, te-skjorter, kaps, og de som vil kan få senograf av artistene og det de selger av albumer, kaps, te-skjorter med logo av navnet dems velkommen til morodalsfestevallen i 2024 og ha en riktig god torsdag hilsen Olav Bugge Bakken