I Engerdal i Engerdal fra 1967 på Fjellheimen 2024

Hei Gjermund sang mye og samarbeidet med Erling Stordahl om Vesleblakken i 1955, men for Gjermund Eggen var mest kjent på ski og VM. I Engerdal vokst han opp og ble født og Gjermund Eggen er mest kjent i hele Engerdal Kommune gjennom sang og vals. Denne valsen kjenner vi igjen for hele Norge og denne nasjonal valsen heter i Engerdal-valsen som ble kjent i 1976. Jeg skal til Fjellheimen leirskole i Engerdal Kommune med kulturkontoret i Stange. Vi er en gjeng som reiser sammen og der oppe skal vi ta opp garn av Gjedde fiske som skal grilles med flatbrød med halen som vi skal smake på og på Torsdagskveld er det folkedans og to pølser til hver og det kan hende at de som spiller kan spille folkedans i Engerdal fra 1967 og det er to ting jeg gleder meg helt skinnsykt til og det er: Gjedde, folkedans og i Engerdal, i Engerdal kommer jeg. Så ha en riktig god torsdag hilsen Olav Bugge Bakken i Engerdal fra 1967