Vi hyller for verdens beste Trond Viggo Torgersen 2024

Hei kjære gode komiker, norsk artist, lege og barneombud. Han heter Trond Viggo Torgersen og ble mest kjent gjennom NRKs programmer sammen med Dan Akre Børge og der begynte han sin trofaste hovedrolle som er mest kjent som Vaktmester ‘n Einar og det var to hits av de to som heter Millionær/Slå ut håret i 1989 og Rappe pølse/pølse utgitt 1991 med Trond Kirkvaag og han har deltatt på mange arrangementer og han har skrevet bøker om kroppen men det alle som husker vi har hørt og sett best på er offentlige videoer på YouTube om musikkene hans som han har laget med Kåre Grøttum som har komponert fleste av tekstene og melodiene noe av utgivelsene til Trond Viggo Torgersen er Kua med fletter og juret på tvers utgitt 1976. Og Harunosågirebort som ble utgitt 1977 og det vi kjenner mest av Trond Viggo Torgersen som er meste komiske er fem på gata, Hjalmar, Frode og mange artige ting som gjør at han er gjøglere, moromannen, klovnen men mest er han fryktelig snill og blid og han har fått kongens kommandør av St. Olavs Orden gratulerer kjære Trond Viggo Torgersen og ha en riktig god Torsdag hilsen Olav Bugge Bakken