Pizzanini fra start til nå

Hei. Pizzanini er et registrert varemerke for en norsk pizzakjede, Det første ble etablert i Tønsberg i 1972 av Per Michael Hjelde. I dag har kjeden tilknyttede spisesteder i Horten, Hamar, Bekkestua og Fredrikstad. Pizzanini i Fredrikstad ble avviklet 2019/20, men åpnet igjen i november 2021. Hovedkontoret ligger i Mosseveien i Oslo. Og med en italiensk pizza i Venezia? eller Fish and chips i London? eller kanskje en skikkelig torsdagsbiff i Sydney? Drøm deg bort i de stemningsfulle verdenshjørnene Pizzanini i Hamar. Og her serveres pizza, pasta, hamburger, biff og småretter. De er etter hvert blitt like populære på grunn av sin tordagsbiff som sine smakefulle pizzaer. Og Pizzanini Hamar ligger i sentrum, i enden av gågata. Restauranten er nærmeste betrakte som en institusjon i Hamar, med en historie helt tilbake i 70-tallet helt fra første gang for siden 1970-tallet i Pizzanini Hamar som er fortsatt i drift til nå og jeg skal til Pizzanini i kveld sammen med min eldste broder, så jeg ønsker dere en riktig god onsdag hilsen Olav Bugge Bakken