Misjonen og kommisjonen av Atle Antonsen og Johan Golden

Kommisjonen er et humorprogram med komikeren kronen på Kongen befaler av Atle Antonsen og frontfiguren til Nytt på Nytt av Johan Golden som ble sendt på Kanal 24 fra 2004 til
februar 2008. Og navnet på programmet hadde bakgrunn i at Antonsen og Golden skulle sette ned en kommisjon for å finne ut om Kanal 24 hadde livets rett, noe de konkluderer i siste episode. Etter Kanal 24s eierskifte, ble programmet nedlagt, og fikk en arvtager i form av programmet Misjonen på P4. Og Misjonen er et radioprogram på P4, med Atle Antonsen og Johan Golden. Programmet sendes på fredager, i tillegg går det også en såkalt destillert sending på lørdager, som bringer frem gamle klipp. En typisk sending går stort sett ut på harselas med dagsaktuelle saker, og en egen seksjon for lokale nyheter. Det er også noen tilbakevendende spalter som dukker opp med jevne mellomrom. Forgjengeren kommisjonen gikk på Kanal 24 med de programlederne. Egil Hegerberg har ved flere anledninger vært vikarierende programleder og det finnes Podkast om det. Og det er blitt show av Misjonen av Atle Antonsen og Johan Golden kommer til Hamar kulturhus på lørdag og ha en riktig god torsdag hilsen Olav Bugge Bakken