Emma Watson lenge lenge leve Hermine Grang

Emma Watson er født 1990 samme året da jeg ble født. Jeg fikk første utgaven av Harry Potter og de vise sten i 2001 da Emma Watson spilte sin første rolle som den fantastiske romantiske Hermine Grang til åtte bøkene og åtte spillefilmer av Harry Potter 2002-2004 og 2005-2007 og 2009-2010 og 2011 i 11 år har hun spilt som Hermine Grang for meg synes jeg at hun er behagelig, utrolig vakker som gjorde meg forelsket og jeg elsker henne gjennom bildene og filmene om Emma Watson og det er en spesiell film der hun spiller rollen som Bell i Beauty and The Beast eller Skjønnheten og Udyret i 2017 og der ser vi en ekte skjønnheten som Emma Watson er hun er kjempe god og virkelig godt skuespiller denne filmen har jeg også pluss åtte filmene i Harry Potter og jeg er kjempe stor fan til Emma Watson i hele livet om Hermine Grang og ha en riktig god Torsdag hilsen Olav Bugge Bakken