«Null Stjerner»

Dette er laget som ett reiseprogram i åtte deler. Programledere er Linn Skåber og Ine Jansen. Programmet hadde premiere på TV Norge den 27 februar 2024.

Reiseprogrammet drives av disse to skuespillerne begge med bakgrunn fra komedie og i humorverdenen. De drar ut i verden for å besøke stedene absolutt ingen snakker om, langt mindre skryter av. Målet deres er å besøke byene, restaurantene og overnattingsstedene folk aktivt advarer mot.

Det er alt fra hotellrom som stinker av urin og rengjøringsmidler til byer som går for å være håpløse og lite pene. I tillegg besøk på restauranter med elendig mat.

Linn Skåber og Ine Jansen mener at så ille kan det ikke være som det skrives på nett som dårlige anmeldelser av disse stedene, så de drar likevel og ser om det er så ille?

I episode en går turen til Georgia, hvor de havner på kurbad, og fikk servert oransje drikke i melkeglass og omvisning i bunkersene under byen fikk de også.

I andre episode går turen til Luton 50 kilometer utenfor London. Byen har fått tilnavnet «Englands toalett» Innbyggerne der er glad for å få besøk men er ikke vant til det. Damene oppsøker også en gjeng Britiske harryjenter som bruker lang tid til sminken og snakker om Adele.

Anmeldelsen på «Null stjerner» serien oppleves som interessant, alltid sjarmerende og av og til gripende. Serien beskrives som avslappet og man kan se på det som gode muntrasjonsråd fra disse turguidene. VG ga serien terningkast 4.