Kinderegg fylt med Ostekrem

Hører med til påske! Det er ikke bare kokt egg til frokost som gjelder-her har du et deilig lite påskeegg som kan serveres til dessert eller som kveldskos. Kinderegg fylt med deilig ostekake og aprikos syltetøy -NAM! Ingredienser 6 porsjoner

6 stk kinderegg

125g kremost naturell

2 ss melis

ca. 1 ts sitronsaft

1 ts vaniljesukker

2 dl kremfløte

6 ts aprikos syltetøy

Slik Gjør Du

1 skjær forsiktig av toppen på kindereggene med en liten kniv.

2 Bland sammen kremost, siktet melis, sitronsaft og Vaniljesukker. Rør blandingen godt til osten har blitt myk, og luftig

3 Pisk kremfløten stiv, og vend den forsiktig inn i oste blandingen. Ha oste blandingen i en sprøyte pose eller bruk en liten skje og fyll kindereggene med blandingen.

4 Legg aprikos syltetøy i midten av ostemassen på toppen av egget slik at det ser ut som om egget er bløtkokt.

5 La eggene stå kaldt til de skal serveres.