Kinderegg fylt med Ostekrem
Hører med til påske! Det er ikke bare kokt egg til frokost som gjelder-her har du et deilig lite påskeegg som kan serveres til dessert eller som kveldskos. Kinderegg fylt med deilig ostekake og aprikos syltetøy -NAM! Ingredienser 6 porsjoner
6 stk kinderegg
125g kremost naturell
2 ss melis
ca. 1 ts sitronsaft
1 ts vaniljesukker
2 dl kremfløte
6 ts aprikos syltetøy
Slik Gjør Du
1 skjær forsiktig av toppen på kindereggene med en liten kniv.
2 Bland sammen kremost, siktet melis, sitronsaft og Vaniljesukker. Rør blandingen godt til osten har blitt myk, og luftig
3 Pisk kremfløten stiv, og vend den forsiktig inn i oste blandingen. Ha oste blandingen i en sprøyte pose eller bruk en liten skje og fyll kindereggene med blandingen.
4 Legg aprikos syltetøy i midten av ostemassen på toppen av egget slik at det ser ut som om egget er bløtkokt.
5 La eggene stå kaldt til de skal serveres.