Døde menn går på ski av Knut Nærum i 2024

Døde menn går på ski er en norsk spillefilm med kinopremiere rett før påsken 2024. Filmen er basert på Knut Nærums bestselger og er en eksplosiv hyllest til den klassiske påskekrimmen og bringer kaos og satire til det store lerretet. Rollelisten inkluderer Trim Balaj, Per Christian Ellefsen, Eivind Sander, Nikis Theofilakis, Helene Eidsvåg, Ingar Helge Gimle, Stig Henrik Hoff, Oscar Jean, Hans Kristian Ingelsrud, Sunniva Lind Høverstad, Tone Nielsen, Mads Sjøgård Pettersen, og Anne Krigsvoll. Nærum har også selv en mindre rolle som politietterforsker i filmen. Filmen er regissert av tvillingbrødrene Daniel Anda og Ruben Anda (født i 2000). De har også skrevet manus sammen med Lill Kristine Anda og Anders Borgersen, det handler mye om en narsissistisk milliardær samler en løgnaktig gjeng bestående av en mislykket forfatter, en mannssjåvinistisk psykiater, en psykotisk sladderjournalist og en kokainsniffende Barne-Tv profil til en avsidesliggende, hjemsøkt hytte for å feire påske. Men det som begynner som en spennende detektivlek blir brått en farlig realitet når en av dem blir funnet halshugget. Innesperret av en snøstorm blir de tvunget til å konfrontere hverandres mørke hemmeligheter og forsøkte å avsløre morderen blant dem. Denne påskekrimmen kommer til Hamar Kino 15. mars og jeg skal se på den. Det gleder jeg meg til «Døde menn går på ski av Knut Nærum og ha en god torsdag hilsen Olav Bugge Bakken