Enkel og god oppskrift på verdens beste sjokolade kake

Få oppskriften på verdens beste sjokolade kake- den er super enkel og rask å lage og derfor perfekt til uventet besøk og til morsdagen som er søndag 11. februar! En Sjokoladekake ingen kan slå, Finnes det noe bedre enn en deilig sjokoladekake? Den populær kaken finnes i mange forskjellige varianter, så det er alltid noe for enhver smak. Denne deilige sjokoladekaken er super enkel å lage, og den smaker veldig Her er oppskriften på verdens beste sjokoladekake. ingredienser til 1 kake

Sjokoladekake

12 ss kakaopulver

500 g hvetemel

600g sukker

2 ts natron

2 ts bakepulver

1/2 ts salt

4 egg

300 g smør

5 dl vann

Glasur

150g smør

5 ss kakaopulver

10 ss melis

1 ss vann

Havsalt-flak til pynt

Slik gjør du

Kake

Sikt kakaopulver, hvetemel, natron og bakepulver i en bolle. Tilsett egg, smeltet smør, salt, sukker og vann og rør til en jevn masse. Hell røren på en stor bakeplate eller i en kakeform rund form Stek kaken i ca. 35 minutter ved 170 grader. Kaken skal være litt fast i midten. La kaken avkjøles helt etter steking. Glasur Smøret tas ut litt tidligere slik at det kan bli mykt og lett å jobbe med. Smør, kakaopulver, melis og vann blandes sammen. Fordel glasuren på den avkjølte kaken. Pynt med flak av havsalt Tips! Skift ut vann med kaffe for å få en deilig og aromatisk kaffe smak til sjokoladekaken.