Pizza Caprese

Liker du Caprese-Salat? Da vil du elske denne pizzaen med autentisk smak av Italia!

Slik gjør du

Trinn 1 sett ovnen til 220 grader, varmluft. Legg pizza bunnen på steke brett med bakepapir. Dersom du ønsker å lage hjemmelaget pizza deig kan du bruke denne oppskriften. smør på pizza saus. Stek som anvist på pakken eller etter oppskriften.

Trinn 2 Skjær Mozzarella og tomater i tynne skiver. Når pizzaene er ferdigstekt legger du annenhver skiver av tomat og Mozzarella på toppen. Ringle olivenolje over og dryss litt Flaksalt over. Pynt med basilikumblader.

Serverings tips Lag en blandet salat med baby spinat, oliven og agurk terninger. Krydre med olivenolje, salt og pepper.

Ingredienser

1 pk Pizza bunner, ferdig eller egen oppskrift

3 pk Mozzarella, fersk

6 pk Basilikum,fersk

1 ts Flaksalt

3 ss God olivenolje