juleribbe og kalkuns juleglede

jeg har spist mindre søtsaker og spist normalt mengde av søtsaker i jula, mest spist normalt mengde vanlige persons middager mest av alt er juleribbe, rosenkål, poteter, nybakte flatbrød og nybakte lefser og nydelige 1. juledags frokost. Jeg har fått mange fine julegaver av familie også har vi feiret julen med spanjoler som er datter av typen til mamma hun hadde med seg kjæresten som er far til en gutt som kan spansk og engelsk faren til faren fra Tøyen kom til oss og han har endelig se sin egen barnebarn som de har ikke sett hverandre og det er det var ekstra stas og se at bestefar fikk endelig sett sin egen barnebarnet og jeg har sett på Konvoi i Hamar kino og nyttårsaften har jeg spist kalkun som var helt konge og fikk sett på nyttårsraketter i boligen min så har jeg hørt på julemusikk og det finnes ikke jul uten Jussi Björling som jeg fikk høre på og synge med Jussi Björling av Å helga natt og jul uten Prøysen julekveld-vise, muse visa, julepresangen og Du og jeg og dompapen så denne julen og nyttårsaften var det beste livet er gratis hjule-jul i jul og hem ‘at tel jul av Vazelina Bilopphøggers men jeg så ikke mamma kysse nissen jeg og det var den beste julen av juleribben og kalkuns juleglede og ha en god onsdag hilsen av Olav Bugge Bakken