fiskepudding og lakrisbåter i 1980

hei det har vært en nødvarsel om mobiler som fikk alarm på seg i 12 tiden i formiddag og da passer det med en kjent klassiker og mest spilt i Norge de fyrene synger om Hallo Hallo som er på side 1 av et album som heter Fiskepudding og lakrisbåter som kom ut på 1980-tallet av Knutsen Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen Ludvigsen denne låten ble brukt og spilt inn i Klar- Ferdig- jobb av Alf Tande Petersen i 1993 der ble Hallo Hallo fremført av Knutsen og Ludvigsen
som var gjesteartister i programmet til Tande P og nesten av hele Norge så er dette en allsang og mest spilt i hele Norge det minnes vi om Gustav Lorentzen som hadde det godt i samarbeidet med sin kamerat og en god venn av Øystein Dolmen men gjennom himmelen hører vi Ludvigsen synge om Hallo Hallo til oss vi synger for Ludvigsen av Hallo Hallo med Øystein Dolmen og jeg ønsker dere en riktig god onsdag i solskinnet Hallo Hallo hilsen Olav Bugge Bakken