Mine fritidsaktiviteter

nå kjære lesere i WordPress 6.3.2 med temaet Aakersposten.no nå skal dere lese dette som jeg skal skrive nå om mine fritidsaktiviteter på kveldene. På mandagskvelder er jeg med en gjeng som spiller innebandy fra boligen min i FF og på onsdagskvelder er jeg med en teatergruppe som heter Skarruværravilduværra som er en gruppe av funksjonshemmede og utviklingshemmede som har øvd i Prøysenhuset på en husmannsplass ved præstvegen ble en gutt født og hele sin oppvekst og oppvokst der jordmor matta bor. Vi skal fortsette med revygruppa i 2024 og da skal vi sette opp teatersport og sketsjer dette blir moro men jeg vil gjerne ikke bytte lokale fordi jeg er veldig glad i Prøysen og jeg har vokst opp og har et godt forhold til grommingen Alf Olaf Prøysens musikalske verger og bli med å syng. Musikalies er en funksjonshemmede og utviklingshemmede musikkgruppe som jeg er med på torsdagskvelder i kveld skal vi spille og synge julesanger allerede som jeg synes er alt for tidlig men ok og det var mine fritidsaktiviteter og ha en god torsdag hilsen Olav Bugge Bakken