Julemarked på ÅOA

I helgen allerede nå på fredag til lørdag 17-18 nov er det julemesse kl. 13 til 18 på fredag og lørdag er det 11-15 på Åkershagan opplærings og aktivitetssenter. Vi selger ikke undertøy men vi selger av fuglekasser, utstoppet elg og ulike produkter som brukere har laget på ulike baser. Og veiledning av ansatte i avis basen min som heter Åkersposten har jeg vært med som deltaker og vi har laget julekalender og Åkersposten jule utgave og Kantina er åpen i samme tiden der kan du jo kjøpe deg julegrøt god og søt av julekake med smør og brunost, kransekake, julekaffe og brus så kom innom da vel og hjertelig velkommen tel julemesse i ÅOA og det er også julemarked på Steinerskolen i Hedemarken der har de produkter av elevene, foreldrene og videre gående ungdommer der har de også ferske gode smakfulle rundstykker, kaker som er hjemmebakt, kulturinnslagene med saft og kaffe å brus men hvis jeg er ikke lagt eller innbakt som en pepperkakemann eller snømannen kalle så da er det best dere drar innom og hjertelig velkommen til julemarked på ÅOA og Steinerskolen i Hedemarken og det finnes en sang som kommer fra Jul på Sesam Stasjon i 1996 denne julelåten heter Julemarked sang (Christmas Market så ha en god onsdag hilsen Olav Bugge Bakken.