Julekonsert

for et helaften og strøkent noensinne har jeg opplevdet Norges flotteste Ulrikke Brandstorp i full hus i Vang Kirke med et band og de i bandet holdt i takt og rytmisk sans så vakkert noen duetter med en av de mennene med Ulrikke både i norsk og engelsk av julesanger jeg synes at Ulrikke Brandstorp er utrolig kjekk søt og behagelig å snakke med etter konserten jeg satt siden av moren til Ulrikke så jeg følte at likheten mellom The Beatles og Ulrikke er veldig lett og synge med henne så hun og The Beatles er veldig lik og jeg spurte henne sjøl om jeg kunne få tillatelse om bilder også fikk jeg lov med bilder av henne igjennom hennes menasjer Christoffer som styrer emailen hennes som jeg skal få i artikkelen min om julekonserten med Ulrikke og hun skal gi meg og godta venneforespørsmålet på min Facebook og jeg følger henne på Instagram så helt siden at Ulrikke ble artist det var da jeg ble inspirert og fansen hennes i livet mitt så mange tusen takk skal du ha for julekonserten din i Vang Kirke for hele Norges Skandinavias musikkensdronning Ulrikke Brandstorp og jeg ønsker dere en god onsdag hilsen Olav Bugge Bakken