Å jul med din glede i barnlige lyst vi ønsker velkommen til julegrantenning på ÅOA

gjør deg klar for en fantastisk torsdag i julegrantenning vi tenner juletreet opp med sang og musikk som foregår i Åkershagan opplæring og aktivitetssenter forkortet av ÅOA kanskje det blir noe etterpå men jeg vet ikke sikker på det blir vente å se på men dette er for de ansatte og brukerne i dagtilbudet de som er leder for programmet i morgen er de som leder i koret, og bandet og allsang på gymsalen de som styrer de er fra området er og de to er som Romeo og Julie som spiller trommer og gitaristene litt tullebukker med eller uten kjekke men de er stillige menn i dems beste alder med dette blir det Å jul med din glede og barnlige lyst vi ønsker alle velkommen til brukerne og ansatte til julegrantenning på ÅOA som Vazelina Bilopphøggers synger om Lys i Grana fra 2000 til 2001 av Vazelina Julekalender og jeg ønsker dere en god onsdag hilsen Olav Bugge Bakken