SpillExbo 2023

Jeg skal dit med 2 bestevenner vi tar tog fra Hamar til Lillestrøm Lørdag 18 November vi tar toget 08.30 og er framme halv time før det åpner. vi kommer til og gå rundt å se på mye fint kanskje spille mye forskjellige spill og aktiviteter. ene bestevennen min er veldig glad i anime og cosplay så da blir det og være med og se på ting kanskje kjøpe oss noe. jeg kommer til å være med og spille call of duty modern warfare 3 som blir lansert da spillexbo er, det blir Moro. jeg kommer til og se etter pokemon ting og kjøpe meg masse pokemon kort og kanskje noe gaming saker. så må vi kjøpe mat så vi holder ut dagen må ha med drikke også det stenger klokken 20.00 så er hjemme rundt 22.0-22.30 på kvelden. gleder meg kjempe mye til spillexbo i år også vært der 3 år på rad uten om korona året 2020 2021 jeg var der 2019 2022 og i år 2023

jeg gleder meg kjempe mye til det, kommer til og kose meg i år også som jeg alltid pleier og gjøre da jeg er der jeg klarte og miste nøkkelen min der sist Lol klarte heldig vis og finne den igjen håper det ikke skjer i år også. bildet er hentet fra www.pixabay.com og fotograf er anaterate.