Jahn Teigen

27 oktober 1949 Tønsberg død 24 februar 2020 som ble alt for ung voksen mann men han var en norsk sanger, låtskriver, og underholder som Jahn Teigen var og er en stor underholder kanskje i Prima Vera ble en stort suksess for Jahn Teigen samarbeidet med Herodes Falks og Tom Mathisen som duo noe av låtene der kjenner vi som » Ha ha He He ho ho De gærne har det godt» «Så hyggelig i Sverge» «Det er Norge som er bra» «Naboen» «Det er en fin dag» og Jahn Teigen var også mest deltok i Melodi Grand Prix noe ganger tapte og gikk videre i finalen og vant der blant annet noe duetter med sin nydelige kone Anita Skorgan. og alle tekstene er fra Jahn Teigen og melodiene kommer fra Herodes Falsk som vi kjenner og mest kjente av «gi meg fri» Mil etter mil» «Slå ring» «Glasnost» » To Re mi» «Et menneske» «Sala Palmer» «Bli bra igjen» Sensasjon «Drøm ditt liv» «Min første kjærlighet» «Det vakreste som fins «Optimist». og Adieu jeg ønsker dere en god onsdag i solskinnet hilsen Olav Bugge Bakken