Hver gang vi møtes

Den 14. sesongen av «Hver gang vi møtes» er i full sving. Programmet blir sendt på TV 2 på nyåret. De sju artistene flytter inn på Kjerringøy utenfor Bodø for å vise frem sine musikalske talenter. De skal hylle hverandres låter i nye og friske drakter, samt dele sin livshistorie og erfaringer omringet av god, gammeldags norsk natur.

Årets artister i «Hver gang vi møtes» er fantastiske. Det gir oss en enorm bredde i både sjanger, alder og målgruppe, når folkekjære William fra Ole Ivars og dansebandmusikken møter Matoma og hans housemusikk. Denne gjengen vil gi oss både minnerike historier og magiske musikalske øyeblikk.

Tom «Matoma» Lagergren (31) kjent som Matoma blir den første produsentartisten som er med i «Hver gang vi møtes». Resten av gjengen som er med er Willian Kristoffersen (72), Emelie Hollow (25), Mari Boine (66), Odin Staveland (37), Ingrid Helene Håvik (35) og Ramon Torres Andersen (25). Jeg gleder meg til å se denne sesongen på nyåret.