Hotell Cæsar

den aller første episode av Hotel Cæsar kom 24. oktober i går fra 1998 de som var med for første gang noen av dem er i himmelen og siste veteranen som var en av de eldste av stjernene Toralv Maurstad, Sossen Krogh og Karl Sundby og mange av fleste skuespillere som feirer jubileumsfesten som er godt voksen de spiller skuespill fremdeles de fra 1998 de heter Anette Hoff, Kim Kolstad, Stian Barsnes Simonsen, Henriette Lien, Lene Elise Bergum, Nicolay Lange-Nielsen, Sofie Cappelen, Beate Eriksen, Gro Solemdal, Kimberly Larsen, Tom A Haug, Erik Aleksander Schjerven, Anders Hatlo, Guri Schanke. og Mathias Eckhoff og det har hvert mange forskjellige tema: som blant annet maktkamp, språkbruk, Sex, Alkoholisme, drapsforsøk, bryllup, kjærlighet. penger, og dopet men hvor mye episoder sammen er regnet med over 3000 episoder men ekstra tusen takk til manusforfattere bak om Hotel Cæsar av Petter Emanuel Falck og Christian Wikander for Hotel Cæsar et hjem for hos, et hjem for deg i 25 år for Hotel Cæsar og jeg ønsker dere en god onsdag hilsen Olav Bugge Bakken