Grøssegele med kremspøkelser
2 dl jordbær
2 stk kiwi
2 dl blåbær
2 dl bringebær
1 pakke piano rød gele
Kremspøkelse
125 g Kremost Naturell
2 ts sukker
3 dl Kremfløte
50 g kokesjokolade
Slik gjør du det
Fjern toppen på jordbærene og del i 4. skrell og del kiwi i skiver, del i 4 . Fyll i porsjonsglass med blåbær og bringebær.
Smelt geleen på lav varme i en gryte. Hell flytende gele over frukten i glassene og sett
kaldt til geleen har stivnet, ca 2 timer.
Pisk kremost og sukker mykt. Spe med halvparten av fløten under omrøring. Pisk
resten av fløten til krem og vend inn. Legg en klikk krem på hver gele og form som et
spøkelse.
Smelt sjokoladen i vannbad eller mikrobølgeovn , ha den i en liten sprøytepose og lage
øyne og munn. Server med en gang.