Grøssegele med kremspøkelser

2 dl jordbær

2 stk kiwi

2 dl blåbær

2 dl bringebær

1 pakke piano rød gele

Kremspøkelse

125 g Kremost Naturell

2 ts sukker

3 dl Kremfløte

50 g kokesjokolade

Slik gjør du det

Fjern toppen på jordbærene og del i 4. skrell og del kiwi i skiver, del i 4 . Fyll i porsjonsglass med blåbær og bringebær.

Smelt geleen på lav varme i en gryte. Hell flytende gele over frukten i glassene og sett

kaldt til geleen har stivnet, ca 2 timer.

Pisk kremost og sukker mykt. Spe med halvparten av fløten under omrøring. Pisk

resten av fløten til krem og vend inn. Legg en klikk krem på hver gele og form som et

spøkelse.

Smelt sjokoladen i vannbad eller mikrobølgeovn , ha den i en liten sprøytepose og lage

øyne og munn. Server med en gang.