Beskytte seg mot Hackere og privat informasjon stjeling

mange tenker ikke på det at uansett hvilket nettverk man bruker så kan det sitte folk og stjele informasjonen deres og data utstyr alt fra Facebook konto Instagram email telefon nummer kort informasjon bank info. For å unngå sånt så alltid gå på sider man er trygg på og aldri trykk på lenker og linker man ikke kan noe om og vet hva det er for noe det er mye svindel de stjeler IP adressen deres og da har jeg noen tips til og beskytte seg mot alt det. Kjøp og bruk antivirus program VPN forsikring og rense program og aldri ha samme passord på alt av nettsider dere har konto på da er det lettere for og bli hacket da har jeg et program jeg anbefaler for alle som beskytter dere mot alt ordne dere Surfshark VPN det er forskjellige abonnement og forskjellige priser men er ikke så veldig dyrt og de beskytter dere 100 prosent hele tiden mot svindel. Bruk 2 faktor beskyttelse på alt dere har av passord det også er med og beskytter all informasjon som hackerne får tak i VPN den beskytter IP adressen deres så dere ikke blir hacket å sporet ha den på hele tiden og den beskytter all informasjon om dere.