Ungkaren er tilbake på TvNorge

Nå i høst er ungkaren tilbake, verdens mest kjente datingprogam og denne gangen med to ungkarer.

Det er 14 år siden sist en norsk versjon av ungkaren gikk på TVNorge og det er gjort noen få, men store endringer når programmet skal på lufta igjen. For det er nemlig to ungkarer med denne gangen, og jentene som melder seg har på forhånd valgt hvem de har lyst å prøve lykken med.

Ungkarene er Alexander Lund og Amadou Secka. Siste nevnte er fra Hamar.

Ungkaren kommer til å være et nydelig eventyr, og det er en unik mulighet til å treffe en fremtidig kjæreste i en helt spesiell setting. Et tjuetalls friere skal kjempe om å få rosene sine i år, men underveis i sjekkingen er det mulig for deltakerne å ombestemme seg for hvilken ungkar de er der for.

Det er også en fersk programleder denne høsten, Kim Wigaard og han er kjent fra Demenskoret, The Voice, Idol og Melodi Grand Prix. I ungkaren får han oppfylt drømmen om å være programleder i sitt favorittprogram.

Der er en ære å få lede verdens største og mest etablerte datingshow. Jeg håper ingen ting mer enn at i enden av dette står vi igjen med to par som virkelig har funnet ekte kjærlighet, sier Wigaard.

Ungkaren har premiere på TVNorge tirsdag 19. september kl. 21.30.