Non stop cookies

ingredienser

225 g smør

150 g sukker

150g brunt sukker

2 store egg

1 ts vaniljeessens

1 ts natron

320 g hvetemel

pynt:

1 stor pk non stop

Fremgangsmåte

Pisk romtempert smør luftig sammen med hvitt og brunt sukker. Tilsett eggene

under fortsatt pisking. Rør så inn vaniljeessens og natron. Bland til slutt inn

hvetemelet. Sett deigen kjølig i 30 min.

Form store kuler av deigen (ca 1 toppet spiseskje med deig til hver kake). Sett dem

på stekeplate dekket med bakepapir (maks 9 stk på hver plate, for kakene flyter litt

ut under steking). Trykk kakene flate med hendene. Press deretter non stop ned i

cookiesene i ønsket mønster .

Stek kakene midt i ovnen ved 180.c i 12 – 15 min (kakene skal være litt gyldne i

kantene). La cookiesne avkjøles på platen i 10 min, slik at de stivner litt før de i

forsiktig flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.