Non stop cookies
ingredienser
225 g smør
150 g sukker
150g brunt sukker
2 store egg
1 ts vaniljeessens
1 ts natron
320 g hvetemel
pynt:
1 stor pk non stop
Fremgangsmåte
Pisk romtempert smør luftig sammen med hvitt og brunt sukker. Tilsett eggene
under fortsatt pisking. Rør så inn vaniljeessens og natron. Bland til slutt inn
hvetemelet. Sett deigen kjølig i 30 min.
Form store kuler av deigen (ca 1 toppet spiseskje med deig til hver kake). Sett dem
på stekeplate dekket med bakepapir (maks 9 stk på hver plate, for kakene flyter litt
ut under steking). Trykk kakene flate med hendene. Press deretter non stop ned i
cookiesene i ønsket mønster .
Stek kakene midt i ovnen ved 180.c i 12 – 15 min (kakene skal være litt gyldne i
kantene). La cookiesne avkjøles på platen i 10 min, slik at de stivner litt før de i
forsiktig flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.