Kylling, bacon og brokkoli pasta

du trenger

500 gram kylling filet

1 pakke baconskriver

1 brokkoli

1 løk

2 tomater

250 -300 gram pasta penne

2,5-3 dl tine kremfløte

4 dl vann

1 kylling buljongterning

1 ts salt og pepper

1/2 ts chiliflak

1/4 ts chili hot pulver

150-200 gram revet cheddar og mozarella ost

slik gjør du

  1. bruk en panne med litt høye kanter
  2. kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side
  3. Stek bacon til det er crispy, sett til side
  4. kutt brokkoli i små biter og hakk løken. Stek det på middelsvarme i 4-5 minutter, ha i litt salt, pepper og chiliflak. sett til side
  5. i den samme pannen har du nå i pasta, fløte, vann, buljong og hakket tomaster + resten av krydderet, bland godt.
  6. ha over ett lokk eller over folie, la koke på svak på varme i ca 15 minutter eller til pasta er mør.
  7. ha så i kylling , bacon og grønnsakene og bland godt
  8. ha i osten og rør godt til osten har smeltet
  9. klar til servering.
  10. kjempegodt:)