Kylling, bacon og brokkoli pasta
du trenger
500 gram kylling filet
1 pakke baconskriver
1 brokkoli
1 løk
2 tomater
250 -300 gram pasta penne
2,5-3 dl tine kremfløte
4 dl vann
1 kylling buljongterning
1 ts salt og pepper
1/2 ts chiliflak
1/4 ts chili hot pulver
150-200 gram revet cheddar og mozarella ost
slik gjør du
- bruk en panne med litt høye kanter
- kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side
- Stek bacon til det er crispy, sett til side
- kutt brokkoli i små biter og hakk løken. Stek det på middelsvarme i 4-5 minutter, ha i litt salt, pepper og chiliflak. sett til side
- i den samme pannen har du nå i pasta, fløte, vann, buljong og hakket tomaster + resten av krydderet, bland godt.
- ha over ett lokk eller over folie, la koke på svak på varme i ca 15 minutter eller til pasta er mør.
- ha så i kylling , bacon og grønnsakene og bland godt
- ha i osten og rør godt til osten har smeltet
- klar til servering.
- kjempegodt:)