Kongen befaler

En ny gjeng skal prøve å imponere i den nye sesongen denne høsten. Til den niende sesongen gjør Atle Antonsen comback som programleder og blir gjenforent med sin trofaste makker Olli Wermskog.

Nye kjente fjes skal kjempe om gullbysten av Antonsen. De fem deltakerne består av komiker og programleder Stian Blipp. Han er aktuell som «Norske Talenter»- dommer og har fått gode anmeldelser for soloshowet sitt «Cirque du Blipp», i 2022. Programleder Marte Stokstad, skuespiller Christian Skolmen, Radioprofil Tete Lidbom og Tuva Billing.

Kongen befaler er et underholdningsprogram og er en norsk versjon av britiske Taskmaster. I det norske programmet får programleder Atle Antonsen og hans vasall Olli Wermskog norske kjendiser til å konkurrere om å vinne det som omtales på programmet som en byste av gull av Atle Antonsen. Det kan ses på TV Norge og discovery+.