JAGET

I det nye TV Norge programmet jaget skal åtte kjendiser jaktes ned av et lag med profesjonelle Etterforskere i ´ekte politi og røver stil´ programmet har premiere til høsten, og i pressemeldingen beskrives programmet slik:

´ Å forsvinne idet 21 århundret er en nesten umulig oppgave. Overvåkingssamfunnet filmer Oss opptil sytti ganger om dagen. Nå overvåkes alt fra Supermarkedshopping til innlegg sosiale medier. Hvor overvåket er vi? Kan man unnslippe storebrors blikk? Etterforskerne som skal jage kjendisduoene. Ledes av den tidligere etterforskeren Jhonny Brenna (59). Deltakerne skal forsøke å være på flukt i ti dager uten å bli innhentet og arrestert. Innspillingen av det nye programmet har allerede funnet sted. Prinsessen gjør realitydebut. Prinsessen Martha Louise (51) og forfatter og skuespiller Tinashe Williamson (38) er blant Kjendisduoene som er klare for å bli jaget av etterforskerne. Førstnevnte røpte hun har en del erfaring med å være på flukt fra myndighetene spesielt fra ung alder.                                                                                                                           

           Bildet er hentet fra www.pixabay.com, fotograf er Mohamed_Hassan