GO-Kart

PÅ LØRDAG VAR JEG OG EN BEKJENT PÅ GOKART I ELVERUM. DE HAR EN BANE SOM LIGGER I KJELLEREN PÅ KREMMERTORGET. DET VAR ET FINT LOKALE OG DET VAR VAR VELDIG GØY! JEG KOM PÅ 2 PLASS. GO-KART ELLER FORMEL K, OGSÅ KALT KARTING, ER EN FORM FOR MOTORSPORT MED ET LITE MOTORISERT KJØRETØY SOM KJØRES PÅ LUKKEDE BANER. KJØRETØYET HAR DE FLESTE KOMPONENTER FRA EN ORDINÆR BIL, MEN MANGLER KAROSSERI, HJULOPPHENG OG ALT SOM HAR MED KOMFORT OG UTRUSTNING Å GJØRE. MAN FINNER DERIMOT MOTOR, KRFTOVERFØRING HJUL, RAMME OG STYRING SOM ALT ER BYGGET FOR Å BY PÅ FART. BÅDE UNGDOM OG VOKSNE KAN KONKURRERE I GOKART, OG DET KONKURRERES I ALLE ALDRE FRA 8 ÅR OG OPP. DET TRENGS KURS OG GYLDIG LISENS FOR Å DELTA BÅDE I KONKURRANSER OG PÅ TRENING, MED UNNTAK AV UTLEIEGOKARTER SOM HAR BEGRENSET HASTIGHET.

BILDET ER HENTET FRA WWW.PIXABAY.COM OG FOTOGRAF ER RALPHS_FOTOS