Anne Nørdsti

Musikalsk representerer Anne Nørdsti i Hamar Kulturhus. Og Anne Nørdsti startet sitt lange karriere hun er født i 19. juni siden 1977 og hun er en norsk artist som slo gjennom i dansebandsjangeren med plata Bygdeliv i 2004. Før hun slo igjennom hadde hun en lang karriere bak seg som vokalist i dansebandet Kolbus. Nørdsti kommer fra Alvdal i Østerdalen. I tillegg til dansebandkarrieren var hun tidligere lærer på Holberg skole i Ottestad. Hun har hittil gitt ut ni plater. Hun vant Spellemannprisen 2007 i klassen dansebandsorkester for albumet Livli` på låven og blitt nominiert til Spellemannprisen for ytterligere fire album. Anne Nørdsti synger dansebandmusikk med et klart preg av Country og hun er av enkelte blitt betegnet som Norges nye dansebanddronning. også er hun min beste fansen min for evig og alltid så jeg gleder jeg meg i kveld og kanskje jeg for lov å synge med henne i kveld med Anne Nørdsti og ha en god torsdag hilsen Olav Bugge Bakken