Eple og sjokolademuffins
Ingredienser:
125 g Meierismør
4 1/2 dl hvetemel
1 dl sukker
2 ts bakepulver
300g kesam vanilje (1 beger)
2 egg
75 g mørk sjokolade
3 stk epler
1/2 ss HOFF Potetmel
1 dl kokosmasse
Slik gjør du det :
Du trenger muffinsformer på brett eller 12 løse muffinsformer. Sett stekeovnen på 175.c
Smør og strø muffinsformene med kokos . Smelt smøret og avkjøl . Bland mel, sukker
og bakepulver i en bolle . Tilsett kesam, egg og smør. Rør sammen til en tykk, glatt deig.
Hakk sjokoladen grovt. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær i biter og vend dem i potetmel. Vend sjokoladen og eplebitene i deigen.
Fordel deigen i formene og strø over litt kokos. Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Avkjøl formen.