Eple og sjokolademuffins

Ingredienser:

125 g Meierismør

4 1/2 dl hvetemel

1 dl sukker

2 ts bakepulver

300g kesam vanilje (1 beger)

2 egg

75 g mørk sjokolade

3 stk epler

1/2 ss HOFF Potetmel

1 dl kokosmasse

Slik gjør du det :

Du trenger muffinsformer på brett eller 12 løse muffinsformer. Sett stekeovnen på 175.c

Smør og strø muffinsformene med kokos . Smelt smøret og avkjøl . Bland mel, sukker

og bakepulver i en bolle . Tilsett kesam, egg og smør. Rør sammen til en tykk, glatt deig.

Hakk sjokoladen grovt. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær i biter og vend dem i potetmel. Vend sjokoladen og eplebitene i deigen.

Fordel deigen i formene og strø over litt kokos. Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter.

Avkjøl formen.