Miljøagentene

Miljøagentene er barnas Miljøvernsorganisasjon. De vil skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Vi arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe. Forløperen til Miljøagentene var Blekkulfs venner og senere Blekkulfs Miljødetektiver.

Hva gjør vi? er organisasjon for barn. De er ikke støttet av eller støtter noe politisk parti, men vi prøver å få alle de politiske partiene til å bli enda flinkere til å ta vare på jorda. Miljøagentene ønsker at alle mennesker vet hva naturen tåler og lever etter det. De jobber for et renere miljø og en tryggere fremtid. Barna er fremtiden. derfor mener vi at det er spesielt viktig at de voksne lytter til dem. Alla barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at alle skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår. Alle miljøagenter har rett til å si fra.