Surfebrett på våren av Vazelina Bilopphøggers

Pa-Pa-Papa sitt ved vindu i lenestolen ser utenfor Einafjorden og håper isen snart går med tida blir det vel vår for: je har et opplegg klart skar laga meg surfbrett snart på framhalskolen i år je laga tegning i går for: Je skar laga surfbrett i kryssfiner skar laga surfbrett på sløyden je skar laga snurfbrett i kryssfiner skar laga snurfbrett på sløyden med raude striper på så ælle kan forstå je har snurfbrett på Pa-PAPA I TV`en på rommet mitt. Der såg je svart og kvitt en kar som surfe så flott så je bestemte meg brått at: je skar surfe på Einafjorden når je blir ferdig med framhaldsskolen i vår vår vatnet blir vart da har je brettet mitt klart ja: Je skar laga surfbrett i kryssfiner skar laga surfbrett på sløyden je skar laga surbrett kryssfiner skar laga surfbrett på sløyden med raude striper på så ælle kan forstå je har surfbrett på og låten ble utgitt 1986 skrevet av Eldar Vågan og Jan Paulsen fra albumet Musikk tel Arbe og det samme refrenget til slutt av låten og ha en god torsdag av Olav Bugge Bakken.