Påskeferien min.

Jeg og min mor vi dro på lørdag den 25. mars på hytta. Å så når vi kom på hytta så bærte vi ut av bilen og inn i hytta. Så tok vi en tår med kaffe sammen faren min og så kvilte vi. På søndag så fargelegget jeg i min fargeleggingsbok også på mandag den 27 og tirsdag den 28 og på onsdag den 29 på den torsdag så kom min store søster, kjæreste og mine tante onger. Å på lørdag den 1 april så var jeg og min mor og far og min store søster, kjæreste og mine tante onger på en resturant som heter American 45 diner og jeg spiste chicken nuggets barne meny og mine tante onger spiste også chicken nuggets barne meny og min mor, far, store søster og kjæreste spiste hamburger og pommesfrites. Å jeg og mine tante onger vi spilte stigespill og så fikk dem åpne påskegg som var fra meg. Hatt en fin påske.