Cathrine Fossum.

Cathrine ble født i1977 og er nyhetsanker i TV2 nyhetene og på TV nyhetskanalen. Hun har tidligere vært programleder i God morgen Norge på tv2, og i flere andre programmer. Fossum har også jobbet som nyhetsanker/reporter i TVNorge. Tidligere har hun jobbet i lokal TV-kanalen TV Drammen og har erfaring fra flere aviser og ukeblader.

Fossum har en bachelorgrad i internasjonal journalistikk fra England, i tillegg til statsvitenskap mellomfag fra Molde og Sør-Afrika. I oktober 2016 ble det kjent at hun i januar 2017 sluttet i tv2 for å begynne som kommunikasjonssjef i Rema 1000. Høsten 2017 var Fossum tilbake i TV2. Cathrine var også deltager i programmet forræder som gikk på tv2 i 2022, hun var en av forræderne og sammen med Karina Hollekim vant de til slutt. Hun blir også den nye programlederen for sommerhytta som starter nå i slutten av april, det skal jeg følge med på, jeg liker hun godt.

Bildet er hentet fra www.pixabay.com, fotograf er mohamad_hassan.