Påskeoppskrift med fisk

Kikertkremetglass med torsk og spinat

En tradisjonell påskefat ble til en deilig forrett

4 serveringer circa 130 calorier per servering Matlagingstid 10 minutter

Ingredienser

75g Torskesmuler

100g kokte kikerter

100g grønnsaksbuljong

50 g ren spinat

1 store eller 2 små hvitløksfedd

1/2 ss dessertstørrelse malt spisskummen

1/2 ss dessertstørrelse av La Vera paprika

1 dash sitronsaft

35g olivenolje ( 15g * 20g)

salt og pepper

forberedelse

  1. Legg 20g olje i glasset, varm det opp 1 minutt 100o, skjehastighet. Tilsett et halvt finfilert hvitløksfedd, brun i 3 minutter, romtemperatur, skjehastighet.
  2. Fjern hvitløksskivene, og tilsett torskekrummene med olje i glasset. Lag dem til 2 minutter 100o, skjehastighet.
  3. uten å vaske glasset tilføre spinat. lag dem i 2 minutter, romtemperatur hastighet 1 På slutten av tiden og sjekk at de ikke har blitt stive og at de er myke. Om nødvendig kan du forlenge tiden med ytterligere 2 minutter.
  4. Deretter legger til de kokte og drenerte kikertene. Tilsett sitronsaft, krydder, halvparten av hvitløksfedd og tilsett salt og pepper. Hell de resterende 15g olje og en del av vegetabilsk buljong. knuser under 30 sekunder, hastighet 8. Sjekk at teksturen er etter vår smak, å kunne tilsette mer buljong hvis du vil ha den mer flytende. knus igjen i 30 sekunder, hastighet 8.
  5. Fordel kikerterkremen i glassene. Deretter fordel spinat som dekker overflaten og avslutt med å legge smuler og stekt hvitløksskiver slik at de er vakre.
  6. På serveringstiden drysser du en liten klype paprika som vil gå veldig bra.