Påskecupcakes
Ingredienser
Sitroncupcakes:
3 egg
2,5 dl sukker
1 ts vaniljesukker
100 g smør
1 dl melk
2 ts bakepulver
3,5 dl hvetemel
saft og skall av 1 sitron
Sitronfrosting:
250 g smør
4-5 ss sitronsaft
1 ts vaniljesukker
14 dl melis
Pynt:
små påskeegg
Fremgangsmåte
Pisk egg og sukker til eggedosis. Pisk inn vaniljesukker. Smelt smøret og bland med melken. Sikt mel og bakepulver. Rør smørmelken i deigen vekselvis med det tørre. Vend til slutt i presset sitronsaft og revet sitronskall. Sett papirformer i muffinsbrett og fyll deigen i formene så de blir 2/3 fulle. Stekes midt i ovnen ved 175 grader i ca 15 minutter. Avkjøles helt. Pisk opp smøret så det blir luftig. Pisk inn vaniljesukker og litt av melisen. Tilsett 4 ss sitronsaft og resten av melisen litt og litt. Pisk med lav hastighet til all melis er blandet inn i kremen. Tilpass tykkelsen med å tilsette litt mer sitronsaft hvis nødvendig. Øk hastigheten og pisk kraftig i et par minutter til du får en superfluffy smørkrem. Fyll sitronkremen i en kakesprøyte og sprøyt lekre topper på hver cupcake. Pynt med små påskeegg.
Kos deg og nyt påskecupcakes.