Exit NRKs TV-serie

Exit er en norsk serie i tre sesonger som første gang ble vist på NRK mellom 2019 og 2023. Serien skildrer livet til en gruppe menn fra den norske finanseliten som bruker fritiden på festing, rus og prostituerte. Serien hadde premiere september 2019. Andre sesong ble vist i 2021 og tredje sesong hadde premiere i mars 2023. Før premieren vant serien prisen International panorama under seriens Mania, og en internasjonal festival for TV-drama i Frankrike i mars 2019. Første sesong av serien ble nominert til åtte priser foran Gullruten 2020 og vant priser i klassene beste foto, TV-drama og beste klipp TV-drama. Andre sesong ble nominert i syv klasser foran Gullruten 2021 og vant klassen for beste Production design/scenografi. Skuespillerne heter Simon Jonsson Berger, Agnes Kittelsen, Pål Sverre Hagen, Tobias Santelmann, Jon Øigarden, Ine Wilmann og Gjertrud Jynge. Jeg har sett på denne serien så jeg anbefaler til dere linken er https://WWW.nrk.no eller https://tv.nrk.no/serie/exit og nrk.no og ha en god torsdag hilsen Olav Bugge Bakken