Luksusfellen

Er et forbrukerrettet reality- og livsstilsprogram som har gått på TV3 siden 2008, det er så langt laget 22 sesonger. Programmet er produsert av Rubicon TV, som er et Norges første private TV-produksjonsselskap som fremdeles er aktive.

Programmet besøker vanlige mennesker som har havnet i økonomisk uføre fordi de er blitt overforbrukere og har lånt penger over evne. Gjennom rådgivning og oppfølgning skal programmets rådgivning og oppfølgning skal programmets økonomiske eksperter hjelpe folk ut av pengeknipen og lære dem sunnere forbrukeratferd.

Første sesong ble anmeldt til terningkast 1 i VG, men bedret seg etter hvert. Under Gullruten 2010 ble programmet kåret til det beste magasin og livsstilsprogram. Noen av ekspertene som har medvirket i programmet er Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange.