Just 4 Fun.

Just 4 Fun var en norsk gruppe som bestående av Hanne Krogh, Marianne Antonsen, Jan Groth og Eirikur Hauksson. Gruppen ble satt sammen av radiomannen Tot Andersen, og var ment for å være et treukers sommershow med 60-tallsmusikk på restaurant Oliver i Sarpsborg. Det ble i stedet fem måneder i Sarpsborg med fulle hus. Etter dette tok de showet på norgesturne og senere til et lengre opphold på Oslo Plaza. Gruppen var aktiv fra 1990 til 1991.

Gruppen ga ut to album, først Ren 60 som inneholdt 60-tallslåter fra showet med samme navn, deretter Those Were the Days som i tillegg til flere rockelåter fra 1960 årene også hadde med to nyskrevene låter. Første ble gitt ut 1990 og andre 1991.

Medlemmene fortsatte etter hvert som soloartister, men våren 2008 ble alle samlet til en suksessfull gjenforening i Sarpsborg og i Fredrikstad.