Mot i Brøstet.

Det hele historien startet med Dan Børge Akerø som var sjef for programdirektør i 1991 og det var Dan Børge Akerø som hadde forslag og lage en komedie og Tore Ryen skulle få tak i skuespillere, en av de var Arve Opsal som fikk rollen som Henry og en skolekamerat av Tore Ryen som han gikk med i Frogner i et gymnasskole og derfra kom Nils Vogt løpende inn i rollen som Karl og gjennom store forventninger kastet en varmt håndkle på Tore Ryen sin kollega som drev med teaterscene og fjernsyn og film som ble hentet av Tore Ryen og fra teaterscene og rett inni rollen som Nils og etter hvert manglet noe damer som kom i serien aller første kvinneligerollen som Målfrid ble spilt av Siw Anita Larsen og andre kjæresten til Nils hun er forsett toppen og fikk rollen som Trine spilles av denne søte Hilde Lyrån men det ringer av en hatt som sier hu hu det er bare meg og hun kan være misfornøyd men egentlig er hun del av vår nasjonalskatt av Liv Thorsen som hadde rollen om Elna Svendsen moren til Nils og Endre Børsen er regissøren og Tore Ryen er forfatterfaren til Mot i Brøstet og gratulerer med 30 år for Mot i Brøstet skrevet av Olav Bugge Bakken.