Janne Formoe.

Janne Miriam Rudolfsen Formoe ble født i Kristiansand den 13 juli 1975. Hun er en norsk skuespiller utdannet ved statens teaterhøyskole og har spilt en rekke roller på norske scener filmer og tv serier. Hun debuterte på scenen allerede i juli 1990 i barneshowet Kaptein sabeltann og skatten i Kjuttaviga i Kristiansand dyrepark. Janne Formoe er datter av underholdningsartisten Terje Formoe og er kjent for rollen som Sunniva i kaptein sabeltann. Hun startet karrieren allerede som niåring i Kristiansand barne og ungdomsteater og var fast skuespiller i Kristiansand 14 sommere på rad.
Hun har også hatt roller i tv seriene Hotel Cæsar, en av hovedrollene fra neste sommer og blant annet i filmen fjols til fjells fra 2020. Hun har også vært med som dommer i flere sesonger av tv programmet norske talenter, og nå nylig har hun vært programleder for
programmet drag me out. Jeg syns hun er en flink skuespiller og programleder.

Gratis illustrasjoner av Silhuett
Bildet er hentet fra www.pixabay.com fotograf: AbbyMcnevin