Den nyeste Olsenbanden-filmen

Fra originalen til Olsenbanden siste stikk handlet om en koffert og den har ekte Olsenbanden jaktet på og denne røde kofferten hadde pengesedler som Olsenbanden endelig fant til slutt. De lot som de skulle til Marokko på ferie men det var klippet bak filmkamera mot slutten fra den gamle Olsenbanden som kom i 1999. Her har dere smakebit på nye filmen der de stjeler skrik fra Edvard Munch og denne nye Olsenbanden heter Olsenbandens-siste skrik og de som er med der er Anders Baasmo, Charlotte Frogner, Elias Holmen Sørensen, Hallvard Bræin, John Carew, Lisa Tønne, Otto Jespersen, Sigrid Bone Tusvik, Stella Werdenhoff, Tarjei Sandvik Moe, Toosh Ibra. Vidar Magnussen det var om denne nyeste Olsenbanden i 2022 som blir nok populær og fra 1999-tallet var og er Arve Opsahl Egon Olsen, Sverre Holm Benny Franzen, Aud Schønemann Valborg. og Harald Hede Steen Jr. Dynamitt Harry og andre i rollene er Byråsjef Grønn-Larsen Kim Haugen, Departementsråd Hallandsen Nils Ole Oftebro, Andrebetjent Johanns Joner, Førstebetjent Anders Hatlo, Sekretær Inger Teien. Og Bang-Johansen Hallvard Flatland.