INTERVJU MED ANDERS KIPPERSUND

  1. Hvordan er det å spille forskjellige roller? Det er spennende! Forskjellige roller kan forskjellige ting om livet.
  2. Hvor lang tid tar det å øve til en rolle? Det kommer an på hvor stor rollen er, det. Noen roller har bare et par replikker og det bør jeg kunne klare på et kvarter. Men jeg har fryktelig dårlig hukommelse, så av og til tror jeg at jeg har lært det, og så må jeg lære det en gang til- for jeg har glemt alt sammen. Av og til er det morsommere å lære lange roller, selv om det selvfølgelig tar mange uker.
  3. Hvilken utdannelse har du? Jeg har tatt eksamen ved Statens Teaterhøgskole, og den Finske Teaterhøgskolan i Helsingfors.
  4. Hvor ofte er dere på forskjellige scener? Det kommer an på. Nå under covid har vi nesten ikke vært ute. Før det spilte vi kanskje til sammen to måneder hvert år andre steder. Helst på skoleturne.
  5. Tnves du i jobben din? Det er verdens morsomste jobb!