I gamle påsketider

Helt siden jeg var en veldig liten gutt husker jeg de gode gamle påsketider da min familie var mye på skiturer og alltid havnet i Lageråkvisla og sten fjellhytta. Der pleier jeg og få lov og kose meg med det jeg har betalt for og ikke betalt for. Det var min familie som gjorde det jeg fikk da det var wienerbrød med melis som alltid var fersk og varm og det smeltet på tunga. I tillegg en god kvikk lunsj og kulidrikk jeg tok helst med bringebær og alltid appelsin som vi tok med på tur. Det var en topp som jeg har gått på ski som er i Gåsbu som vi i familien min kalte for appelsintoppen og der var en pause med appelsin og marsipanbrød og kvikk lunsj. Det var et veldig fint barndomsminne med 30 år med ski på begge bena. Til frokost hadde vi et glass med sjokolademelk, jeg husker det var på bilde på boksen en kanin med store fortenner som heter Oboy. Det var om oppveksten min i gamle påsketider.